UNGARIA – ROMANIA. Declaratiile celor doi selectioneri inaintea DERBY-ului GRUPEI F din preliminariile EURO 2016

UNGARIA – ROMANIA reprezinta cel mai important meci din aceasta toamna pentru tricolori. O victorie in aceasta partida ne-ar asigura intr-o foarte mare masura calificarea la EURO 2016 din FRANTA, dar o infrangere ne-ar complica foarte mult situatia, mai ales ca si vecinii nostri se lupta, si inca cu sanse reale, la calificarea in turneul continental.

In acest sens, cei doi selectioneri, ANGHEL IORDANESCU si BERND STORCK au tinut amandoi sa afirme cat de buna este echipa adversa si cat de dificila va fi aceasta partida:

“Acest meci este extrem de important pentru echipa nationala. Nu ne putem baza pe GARDOS, BOGDAN STANCU si MARICA. Regretam lucrul asta, sint niste jucatori importanti pentru noi.

Este prima oara dupa 11 ani cand NU AVEM O ECHIPA IN GRUPELE CUPELOR EUROPENE. Conta mult lucrul asta pentru noi.

Va fi un meci extrem de dificil si de greu. Maghiarii vor da totul pentru a castiga. Dar si noi vom face totul pentru A SCOATE UN REZULTAT FAVORABIL. Meciul va fi foarte dificil”, a zis Iordanescu la conferinta de presa.

CITESTE SI: UNGARIA-ROMANIA: TRICOLORII SUNT NEINVINSI IN ULTIMELE NOUA PARTIDE DIRECTE

 

“Sunt bucuros ca suntem pregatiti. Va fi un meci foarte dificil, Stim lucrul acesta. ROMANIA ESTE O ECHIPA PUTERNICA. Va fi greu, dar si noi avem o echipa foarte buna si vom lupta.

Stiu ca TOATA TARA ASTEAPTA O VICTORIE, dar trebuie sa fim foarte disciplinati, sa ne concentram, sa fim organizati bine in aparare…

In plus, trebuie sa jucam ofensiv, sa ne cream ocazii si speram astfel sa marcam”, a spus STORCK la conferinta de presa.

Partida UNGARIA – ROMANIA va fi al saptelea meci al celor doua selectionate in preliminariile pentru EURO 2016. Pana in acest moment Romania conduce grupa, cu 14 puncte, iar Ungaria se afla pe locul trei, cu 11 puncte. Meciul va fi difuzat pe TVR, vineri seara de la ora 21.45. 

Sursa foto: Libertatea