UNGUREANU, dupa numirea la SIE: Este o misiune care ma onoreaza, nu voi precupeti niciun efort

 MIHAI-RAZVAN UNGUREANU a depus, marti, juramantul de investitura in functia de director al SIE in plenul reunit al Parlamentului. Dupa depunerea juramantului, Ungureanu a declarat ca MISIUNEA IL ONOREAZA si ca NU VA PRECUPETI NICIUN EFORT pentru indeplinirea ei.

“Aceasta noua calitate nu ma face mai putin legat de dvs sufleteste. Va multumesc pentru increderea acordata prin votul dvs si multumesc din nou presedintele Klaus Iohannis pentru nominalizarea facuta. Este o misiune care ma onoreaza si pe care cred ca am stiinta sa o fac, sa o duc la bun sfarsit si pentru indeplinirea careia nu voi precupeti niciun efort”, a spus Ungureanu.

El le-a multumit parlamentarilor PNL pentru felul in care au sustinut nominalizarea sa, cat si UNPR, UDMR, grupului democrat si popular, minoritatilor si parlamentarilor neafiliati.

“Multumesc colegilor de la UNPR care au inteles sa faca distinctia intre politica de partid si cea nationala, intre interesul strategic al Romaniei si ambitiile individuale. Doresc sa le multumesc colegilor de la UDMR pentru sprijinul acordat si seriozitate. Doresc sa le multumesc colegilor de la grupul democrat si popular pentru ca s-au alaturat colegilor de la partidul socialist care astazi se regasesc alaturi de noi, tuturor deputatilor minoritatilor nationale, colegilor care sunt neafiliati si care prin acest vot ca si la Strategia Nationala de Aparare se gasesc alaturi de intreaga natiune”, a mai spus Ungureanu.

Mihai-Razvan Ungureanu a fost numit, marti, director al SIE de plenul Parlamentului cu 278 de voturi ”pentru” si sase ”impotriva”, din total de 284 de voturi valabil exprimate.