UNGUREANU: Spre deosebire de 2009, Moldova arata ca votand dreapta politica

Mihai Razvan Ungureanu, prim-vicepresedinte al Aliantei Crestin Liberale, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca alegatorii din Moldova vor face diferenta la aceste alegeri pentru desemnarea viitorului presedinte al Romaniei.

“In Moldova, sustinerea pentru Klaus Iohannis variaza de la un judet la altul. Orasele mari se orienteaza catre Iohannis. Si in orasele de talie medie precum Roman, Targu Neamt, Falticeni sau Tecuci vom avea rezultate bune. In rural sunt zone unde Iohannis e in frunte. Sunt si zone, gauri negre de saracie, unde votul este manipulat de PSD. Spre deosebire de 2009, Moldova arata ca votand dreapta, iar asta se va vedea si mai pregnant in turul doi”, a spus Mihai Razvan Ungureanu.

CITESTE SI: BLAGA, AVERTISMENT DUR pentru reprezentantii partidelor din sectiile de votare 

Conform acestuia, diferenta din sondajele de opinie dintre Victor Ponta (PSD) si Klaus Iohannis (ACL) se micsoreaza, intre cei doi candidati la Presedintia Romaniei fiind o diferenta de 5%. In acest sens, Mihai Razvan Ungureanu a apreciat ca “Ponta arata ca un naufragiat, asupra caruia se rotesc vulturii”.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI: ROMANII trebuie sa aleaga intre proiectul meu si CORUPTIE

“Cei din preajma sa il vad esuat si lipsit de credibilitate. E putin probabil ca dupa ce a promis protectia baronilor locali din propriul partid, PSD sa mai aiba incredere in el. Potentatii locali au sperat ca Ponta ii apara”, a mai spus Ungureanu.

Sursa foto: jurnalul.ro