Unicul canibal recunoscut oficial în România, eliberat grație legii recursului compensatoriu

Anesti Elefteriadis este singurul criminal din istoria României care a fost acuzat oficial și de canibalism. Originar din Galați, profesorul inginer Anesti Elefteriadis a comis, în anul 1992, una dintre cele mai abominabile fapte din istoria modernă a României.

Anesti Elefteriadis a violat, tranșat și mâncat o colegă de la școala unde preda, bărbatul care avea la vremea respectivă 26 de ani fiind cunoscut drept un cadru didactic liniștit, ușor introvertit. Dezaxatul și-a tranșat victima, a păstrat părți ale corpului pe care le considera “savuroase”, iar restul le-a împrăștiat în mai multe tomberoane din Galați.

Citește și: Cel mai sângeros criminal din România postdecembristă, eliberat după 22 de ani! Video

Până când a fost arestat, Anesti Elefteriadis a gătit, la propriu, bucăți din victima sa. Din unele a făcut tocănițe, din altele fripturi la cuptor, conform declarațiilor acestuia din timpul procesului. “Am avut o criză de nebunie, am auzit o voce care mi-a zis să o violez și să o omor. Prima data i-am mâncat sânii”, a declarat psihopatul. Restul mărturiilor de la dosar nici măcar nu pot fi reproduse.

Anesti Elefteriadis a fost eliberat condiționat, în 2019, grație legii recursului compensatoriu promovată intens de Liviu Dragnea, după 27 de ani petrecuți în spatele gratiilor. Fără această lege, criminalul-canibal ar fi rămas pe viață în spatele gratiilor. În prezent, Anesti Elefteriadis are 54 de ani, locuiește în Constanța și lucrează ca maseur.

Sursa text și foto: impact.ro