UNIONISTII protesteaza la NEPTUN in timpul sedintei COMUNE de GUVERN. Cererile manifestantilor. UPDATE

UPDATE 13.20 ”Scopul nostru este UNIREA DINTRE CELE DOUA STATE. De la cele doua guverne dorim astazi stabilirea unei AGENDE CLARE PENTRU UNIRE pana in 2018, cand se implinesc 100 de ani de la Marea Unire a romanilor. Pe aceasta agenda a Unirii pe care o solicitam vrem sa fie introduse obligatoriu TREI PUNCTE: interconectare energetica, atat cu gaze cat si cu electricitate, o singura moneda in Romania si in Republica Moldova si o politica externa si de aparare comuna. Astea sunt solicitarile noastre si vrem sa le exprimam in fata ministrilor din ambele state romanesti”, a declarat, marti, pentru Ageropres, George Simion. 

El a mentionat ca cei care demonstreaza sunt TINERI UNIONISTI de pe ambele maluri ale Prutului.

Ei scandeaza lozinci pro-unire, flutura steaguri tricolore si au pancarte cu mesaje unioniste. 

George Simion a facut un apel catre autoritati de a fi permisa o INTALNIRE INTRE O DELEGATIE A MANIFESTANTILOR si MINISTRI ai celor doua guverne, in prezenta presei.

In fata cladirii unde se desfasoara sedinta comuna a Guvernelor din ROMANIA si REPUBLICA MOLDOVA, in statiunea Neptun, cateva sute de UNIONISTI de pe ambele maluri ale Prutului protesteaza solicitand o agenda clara a UNIRII  celor doua state. O parte dintre protestatari s-au imbrancit cu jandarmii prezenti. 

Sursa foto