UNIUNEA SALVATI BUCURESTIUL si-a lansat candidatii pentru PRIMARIILE de SECTOR

Uniunea Salvati Bucurestiul (USB) si-a lansat, joi, CANDIDATII la PRIMARIILE de SECTOR din Capitala – Clotilde Armand (sectorul 1), Antoaneta Bugner (sectorul 2), Roxana Wring (sectorul 3), Dumitru Dobrev (sectorul 4), Florin Grigorescu (sectorul 5) si Mihai Danes (sectorul 6). Acestora li se adauga NICUSOR DAN (foto), cel care va candida pentru PRIMARIA CAPITALEI, noteaza Agerpres.

“Va aducem in fata niste oameni care sunt competenti in meseria lor. Oricare dintre ei ar putea sa profeseze in lumea asta, e o alegere ca au ales sa traiasca in Romania si un pas inainte pe care ei il fac, o asumare de a veni in numele unei mari categorii de oameni, sa rezolve problemele societatii. Vrem sa aducem administratia publica acolo unde ea trebuie sa fie. Aducem experienta manageriala a tuturor oamenilor pe care ii vedeti in spate, sa faca din administratia publica un mecanism de gestiune a banilor cetatenilor si un mecanism de rezolvare profesionista a problemelor pe care cetatenii le au.

CITESTE SI: VIDEO TRAIAN BASESCU A PREZENTAT CANDIDATII PMP LA CELE 6 SECTOARE. LIPSESTE CEL DE LA PRIMARIA CAPITALEI

Apoi venim cu solutii concrete la marile probleme pe care le are orasul, in care spunem cat costa si in cat timp pot sa fie facute: la problema traficului si in general a transportului, la marea problema a incalzirii termice, la ce inseamna ansamblul de spatii verzi, la tot ce inseamna activitatea culturala, de recreere a cetatenilor. Venim cu o solutie concreta la problema educatiei”, a declarat NICUSOR DAN, presedintele USB si candidat la Primaria Capitalei, citat de Agerpres.

Sursa foto: realitatea