Universitatea Craiova se inscrie in Liga a II-a! Nicolo Napoli va fi antrenorul juvetilor

Primaria din Craiova anunta formarea unei noi echipe de fotbal in Cetatea Banilor, care urmeaza sa fie inscrisa in Liga a II-a. Raspunsul lui Adrian Mititelu nu a intarziat sa apara, pe site-ul oficial al Universitatii Craiova fiind anuntata o conferinta de presa care va fi organizata maine, 1 iulie, cu incepere de la ora 15.00.

Adrian Mititelu va anunta, in cadrul conferintei de presa, faptul ca Universitatea Craiova va fi inscrisa, cel tarziu pana vineri, in Liga a II-a, pentru sezonul 2013-2014. Tot pe site-ul oficial al juvetilor a fost anuntat si faptul ca italianul Nicolo Napoli a semnat un contract valabil pe trei ani, tehnicianul din Cizma revenind pentru a patra oara la Craiova.

Noul presedinte al Universitatii Craiova va fi Marcel Iancu, iar printre fotbalistii care vor imbraca tricoul alb-albastru se numara Dorel Stoica, Mihai Dina, Robert Saceanu, Dan Gogosoiu, Catalin Craciun, Ovidiu Stoianoff si Gabriel Velcovici, toti acestea facand parte din lotul oltenilor si inainte ca echipa sa fie dezafiliata.

Sursa foto: gsp.ro