Universitatea din Bucuresti afirma ca NU VA ORGANIZA o DEZBATERE intre candidatii la prezidentiale

Universitatea din Bucuresti precizeaza intr-un comunicat remis vineri presei ca NU VA ORGANIZA o DEZBATERE intre cei doi candidati care au ramas in cursa pentru alegerile prezidentiale.

Potrivit sursei citate, Universitatea din Bucuresti si Facultatea de Drept nu au primit pana in acest moment nicio solocitare oficiala pentru a organiza sau a gazdui o DEZBATERE electorala intre candidatii din turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Citeste si: SSUB le propune candidatilor la prezidentiale o DEZBATERE la Universitatea din Bucuresti

“Universitatea din Bucuresti reaminteste ca, in conformitate cu decizia Consiliului de Administratie din data de 08.10.2014, UB respinge orice fel de tentativa de implicare politica, iar folosirea spatiilor institutiei in alte scopuri decat cele didactice si stiintifice nu este permisa. In consecinta, Universitatea din Bucuresti NU VA ORGANIZA o DEZBATERE electorala intre cei doi candidati la alegerile prezidentiale. Universitatea din Bucuresti nu este responsabila pentru comunicatele si informarile venite din partea altor asociatii sau organizatii”, se spune in comunicat.

Citeste si: IOHANNIS accepta sa participe la dezbaterea IPP cu Victor Ponta, anunta ACL