Universitatile din Danemarca testeaza studentii romani

Universitatile din Danemarca vor organiza in acest an pentru tinerii romani sesiuni de admitere care vor include testari la limba engleza, programate a avea loc pe 9 aprilie, in trei orase din tara.

Este vorba despre Iasi, Cluj si Bucuresti. Testarile sunt organizate cu sprijinul International Education Center (IEC) Romania si vor incepe la ora 13.00. Astfel, tinerii interesati de studiile in strainatate, care nu detin un certificat de limba engleza, pot sustine aceasta testare in unul din cele trei orase.

Potrivit IEC Romania, Danemarca este o destinatie de studiu care atrage tot mai multi studenti internationali. Printre cele mai bine cotate in topurile globale, sistemul educational scandinav este absolut gratuit pentru studentii originari din UE, adica si pentru romani. Materiile si subiectele sunt concepute de catre firme si companii, de catre potentialii anagajatori, astfel incat studentul sa aiba sanse sporite de angajare dupa absolvire.

Citeste si: Saptamana portilor deschise, la ASE

IEC Romania este o organizatie cu experienta de peste zece ani in consultanta educationala, abilitata sa ii sprijine pe studentii romani in procedura de aplicatie. Din portofoliul IEC fac parte reputate universitati daneze precum Aalborg University, Aarhus University, AU Herning si Business Academy Aarhus, cu variate programe de licenta si master.