UNPR a fost absorbit de PMP. BASESCU si STERIU au anuntat FUZIUNEA – SURPRIZA. DECLARATII

Presedintele PMP TRAIAN BASESCU si presedintele UNPR VALERIU STERIU sustin la aceasta ora o conferinta de presa comuna in care au  anuntat FUZIUNEA SURPRIZA dintre cele doua partide, informeaza televiziunile de stiri.

PRINCIPALELE DECLARATII: 

TRAIAN BASESCU: “A fost vot unanim. Am semnat acordul de fuziunea. Partidul se va numi Partidul Miscarea Populara, insemnul se mentine, imnul este al Miscarii Populare. Noul partid pastreaza toata insemnele. Va fi o distributie echilibrata a puterii in teritoriu. Pentru ca analiza pe care o facem de doua saptamani ne arata ca acolo unde PMP este puterni sunt slabiciuni la UNPR si (invers). Am finalizat un proces de fuziune care dureaza de doua saptamani intre PMP si UNPR. Sunt destui parlametnari UNPR care au plecat la PSD. Nu ne deranjeaza. Cea mai mare parte parlamentarilor (care au ramas – n.r.) nu au optiune PSD.Vom avea fiecare partid, miercuri, congresele de fuziune. Aratati-mi vreun membru UNPR neonorabil. Gabriel Oprea nu mai este, Serban Mihailescu a demisionat din partid, nu vad nicio problema.”

VALERIU STERIU: “Vom continua tot ce inseamna sprijin pentru militari, pentru rezervisti, si pentru agricultori si pentru capitalul autohton. Cred ca sunt multi romani care vor sa aleafa altceva decat PSD sau PNL si putem oferi alternativa. Suntem increzatori ca avem proiectul cel mai bun in fata. Partidul a inceput sa creasca din luna ianuarie.”

Sursa foto: realitatea