UNPR anunta inscrierea in partid a parlamentarilor Titi Holban, Constantin Moisii si Mihai Neagu

UNPR

UNPR a anuntat, vineri, inscrierea in partid a deputatului PNL de Buzau Titi Holban, a deputatului PPDD de Neamt Constantin Moisii si a senatorului independent de Suceava Mihai Neagu.

“Parlamentarii UNPR vor activa, incepand de astazi, in grupurile Partidului Social Democrat din Camera Deputatilor si Senat”, se arata in comunicatul transmis de UNPR.

Presedintele PNL Buzau, deputatul George Scutaru, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca deputatul Titi Holban, care isi anuntase intentia de a demisiona din partid si de a-l urma pe Calin Popescu Tariceanu, ar merge, de fapt, la UNPR.

Liderul liberalilor buzoieni a spus ca a aflat din presa despre intentia colegului sau de partid, deputatul Titi Holban, de a pleca din PNL si de a-l urma in proiectul sau politic pe Calin Popescu Tariceanu. Scutaru a precizat ca, ulterior, in urma discutiilor avute, Holban ar fi declarat ca, de fapt, nu ar mai vrea sa-l urmeze pe Tariceanu, ci s-ar inscris in UNPR.

Vezi aici ce crede Crin Antonescu despre formarea USD

Deputatul PNL de Buzau Titi Holban, aflat la cel de-al doilea mandat de parlamentar, declara, initial, ca va demisiona din partid nemultumit de iesirea liberalilor de la guvernare si ca il va urma pe Calin Popescu Tariceanu in Partidul Reformator Liberal, sustinand ca la formatiunea fostului premier vor trece si alti liberali care au crezut in proiectul USL.

Senatorul independent de Suceava Mihai Neagu a fost ales in 2012 din partea USL (PC).