UNPR ar sustine o NOUA COALITIE GUVERNAMENTALA cu PSD, in ciuda criticilor lui DRAGNEA

UNPR isi exprima, intr-un comunicat de presa, disponibilitatea sa faca o noua MAJORITATE GUVERNAMENTALA ALATURI DE PSD, dupa DEMISIA PREMIERULUI PONTA. Declaratia UNPR vine pe fondul CRITICILOR directe ale sefului PSD, LIVIU DRAGNEA, care a spus ca UNPR nu a vrut sa-si asume demisii in urma PROTESTELOR DE STRADA de marti seara.

UNPR sustine in comunicat ca Ponta ar fi decis sa demisioneze intr-o INTALNIRE CU GABRIEL OPREA, marti seara.

“UNPR a luat act de numultumiri. UNPR isi reafirma determinarea de a sustine impreuna cu coalitia orice solutie politica care asigura stabilitate Romaniei.”, scrie in comunicat.

CITESTE SI: ATAC DUR AL LUI LIVIU DRAGNEA LA ADRESA LUI PIEDONE DUPA DEMISIA LUI PONTA

Comunicatul integral:

UNPR a luat act de nemultumirile exprimate de cei care au protestat in seara zilei de ieri in Bucuresti si in alte orase din tara. Presedintele UNPR este in complet acord cu decizia premierului Victor Ponta de a depune mandatul guvernului.

De altfel, aceasta decizie a fost luata impreuna de domnul Victor Ponta si domnul Gabriel Oprea, in cadrul consultarilor purtate de cei doi, in seara zilei de 3 noiembrie.

UNPR isi reafirma determinarea de a sustine impreuna cu coalitia, orice solutie politica care asigura stabilitate Romaniei.

UNPR este un partid unit si va participa la efortul pe care intreaga clasa politica trebuie sa-l faca astazi pentru a raspunde asteptarilor societatii. Este obligatia UNPR si, in egala masura, este obligatia tuturor liderilor politici si a tuturor partidelor sa gaseasca solutii care sa refaca legatura intre alegatori si alesi, intre contribuabili si institutii, intre societate si politica.

Sursa foto: realitatea