UNPR asteapta demisia lui PONTA: Cu un premier URMARIT PENAL, imaginea ROMANIEI este trista

CATALIN CHERECHES, vicepresedintele UNPR si primar al municipiului Baia Mare, i-a cerut premierului VICTOR PONTA sa faca un pas inapoi si sa isi dea DEMISIA de la sefia Guvernului.

CATALIN CHERECHES a subliniat ca “imaginea Romaniei in lume este una trista, dupa ce s-a anuntat ca premierul este urmarit penal”, informeaza Evenimentul Zilei. “Daca oamenii importanti in stat i-ar comunica premierului VICTOR PONTA ca exista un prejudiciu major asupra ROMANIEI prin faptul ca nu-si da DEMISIA, cu siguranta ca in a doua zi ar face-o”, a declarat CATALIN CHERECHES.

CITESTE SI: UNPR a fuzionat cu PPDD! GABRIEL OPREA: Avem peste o jumatate de milion de membri 

CATALIN CHERECHES a precizat ca si-ar dori formarea unui guvern de uniune nationala pana in 2016. “Eu, ca tanar politician, mi-as dori ca, din 2016, sa avem un guvern in care sa se gaseasca si PSD si PNL si fortele politice mai mici, cum ar fi UNPR-ul sau UDMR-ul”, a spus edilul din Baia Mare. Intr-o evolutie paralela, UNPR a fuzionat prin absorbtie cu PP-DD weekend-ul trecut, in urma unei reuniuni comune a Conferintei nationale a UNPR si a Congresului PP-DD.

“Vreau sa stiti ca in plan organizatoric suntem si vom fi tot mai puternici. (…) In ultimele 2 luni s-au mai inscris in UNPR peste 70.000 de romani. Sunt convins ca si cu dumneavoastra, in momentul de fata, suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR”, a declarat presedintele UNPR GABRIEL OPREA.

CITESTE SI: GORGHIU vrea ca in SESIUNEA EXTRAORDINARA sa se discute si Legea votului prin corespondenta 

In ciuda declaratiilor lui CATALIN CHERECHES, presedintele UNPR si-a manifestat sustinerea fata de VICTOR PONTA, de cand prim-ministrul a fost pus sub URMARIRE PENALA in dosarul de coruptie.

Sursa foto: jurnalul