UNPR il sustine pe PONTA, dar AVERTIZEAZA PSD-ul: Suntem un partid de sine statator

UNIUNEA primarilor din UNPR are loc, sambata, la Sinaia. Profitand de aceasta sedinta organizata in statiunea montana amintita, liderii din UNPR si-au facut si ei aparitia in frunte cu liderul GABRIEL OPREA.

“Noi il sustinem in continuare pe premierul VICTOR PONTA. UNPR-ul nu se ocupa cu datul jos de guverne. Consideram ca trebuie respectat votul cetatenilor din data de 16 noiembrie, dar trebuie sa tinem cont si de faptul ca guvernul PONTA a facut si lucruri bune”, a declarat vicepremierul GABRIEL OPREA.

CITESTE SI: GUVERNUL PONTA 4. Negocieri fierbinti, structura FINALA a noului Executiv va fi decisa in weekend 

UNPR este un partid de sine statator, nu are nicio subordonare. Singura subordonare a UNPR este in fata interesului national, tot ceea ce tine de interesul national este un obiectiv pentru UNPR.

Aliantele politice si guvernamentale pe care le-am facut pana acum am jucat corect. Noi nu am rasturnat guverne, noi am fost oameni seriosi”, a declarat si secretarul general al UNPR NECULAI ONTANU, in aceeasi conferinta de presa.

CITESTE SI: UDMR PARASESTE Guvernul Ponta 3. HUNOR: Nu putem guverna stiind ca in doi ani riscam sa nu ajungem in Parlament 

GABRIEL OPREA  a reluat ideea necesitatii TAXARII MARILOR AVERI, o propunere legislativa pentru introducerea careia UNPR va apasa pedala de acceleratie incepand din februarie 2015.

Sursa foto: gandul.info