UNPR: Nu suntem o anexa a PSD, majoritatea sta in UNPR

UNPR a reactionat imediat dupa anuntul UDMR de iesire de la guvernare. Contrar tuturor asteptarilor, aliatii din UNPR au profitat de prilej pentru a transmite un mesaj surprinzator catre conducerea PSD.

„Nu suntem o anexa a PSD, suntem un partener al PSD. Cat timp suntem tratati ca partener, vom fi alaturi de PSD pentru Romania. Noi sustinem proiectele pentru Romania, nu PSD (…) Majoritatea sta in UNPR. Trebuie sa vedem care sunt proiectele pe care le propune PSD, dar si ce proiecte propun alte partide. in functie de acest lucru se poate discuta si o majoritate foarte larga”, arata vicepresedintele UNPR Catalin Chereches, intr-un comunicat de presa.

in schimb, PP-DD ar vrea sa preia locul pe care UNPR l-ar putea lasa liber in Executivul Ponta.

Citeste si: Sedinta exploziva la PSD 

„Vom demara discutii cu Partidul Social Democrat, partenerul cu care avem in derulare un acord politic la nivel local, parlamentar si guvernamental, precum si cu ceilalti membri ai arcului de guvernare pentru oficializarea demersului legitim al PP-DD”, anunta formatiunea lui Dan Diaconescu intr-un comunicat.

Citeste si: PONTA, DESPRE EXCLUDEREA LUI GEOANA, VANGHELIE SI SOVA: UNEORI E NEVOIE SA RAMAI IN ECHIPA CU CEI CARE AU UN PROIECT COMUN CU TINE