UNPR: Optiunea partidului este sa sustina acea solutie ampla pe care presedintele o va considera corecta si utila

Unirea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) a declarat intr-un comunicat ca “intelege sensul nemultumirilor exprimate de romani inclusiv prin protestele din aceste zile”, iar din acest motiv, optiunea UNPR, ca parte a actualei majoritati parlamentare si a coalitiei, este sa sustina, “de preferat, impreuna cu toata clasa politica, acea solutie ampla pe care Presedintele Romaniei o va considera corecta si utila in acest moment”, scrie Agerpres.

In acelasi comunicat publicat de Biroul de Presa al formatiunii, UNPR  afirma ca face parte tot din actuala coalitie care formeaza majoritatea parlamentara, ca il sustine ca “intotdeauna” pe presedintele Romaniei si ca va sustine formula pe care KLAUS IOHANNIS o va propune.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: VOI MERGE IN PIATA, NU ANUNT CAND. Vor avea loc CONSULTARI si SAPTAMANA VIITOARE.UPDATE

“O astfel de formula trebuie sa vizeze nu doar numele premierului desemnat, ci o solutie mai ampla care sa raspunda tuturor cerintelor momentului. UNPR isi doreste ca varianta pe care o va propune Presedintele Romaniei sa fie asumata de toate partidele politice din Parlament. Aceasta este singura formula prin care vor putea fi indeplinite asteptarile romanilor si, la fel de important, singura garantie ca Romania va avea parte in continuare de stabilitate”, se mai arata in comunicatul UNPR de sambata.

CITESTE SI: CONSULTARI LA COTROCENI: UDMR VREA GUVERN TEHNOCRAT. PNL DIZOLVAREA PARLAMENTULUI SI ANTICIPATE, MINORITATILE VOR SOLUTIE DE CONSENS. UPDATE

UNPR a declarat ca a facut aceste precizari “intrucat exista o serie de incercari de a deturna si de a denatura sensul optiunilor exprimate public de Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei”.

Sursa foto: ziuanews