UNPR: Principala optiune a unei ALIANTE pentru ALEGERILE din 2016 ramane PSD

Vicepresedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), senatorul SERBAN MIHAILESCU, considera ca formatiunea politica pe care o reprezinta ar putea realiza, la ALEGERILE LOCALE de anul viitor, o alianta cu PSD.

SERBAN MIHAILESCU a declarat, pentru Agerpres, ca, desi nu a fost luata nicio decizie, Partidul Social Democrat (PSD) reprezinta PRINCIPALA OPTIUNE.

CITESTE SI: GABRIEL OPREA: CODUL FISCAL trebuie REDISCUTAT. UNPR propune CONSULTARI cu toate PARTIDELE 

‘Vom fi deschisi la orice colaborare, dar la noi intotdeauna PRINCIPALA OPTIUNE ramane PSD. Ramanem un partid pentru ROMANIA, asa cum am spus-o de mai mult timp. Mesajul nostru este foarte clar ca dorim stabilitate politica. Nu vom darama niciodata niciun fel de guvern si ne vom indeplini acest obiectiv’, a afirmat SERBAN MIHAILESCU.

SERBAN MIHAILESCU a subliniat ca UNPR duce o politica de crestere a numarului de membri, astfel incat la ALEGERILE VIITOARE sa fie o forta politica majora.

CITESTE SI: Intalnire secreta intre OPREA, senatorul UNPR SERBAN MIHAILESCU si democratul MARIAN OPRISAN 

‘Apreciez in mod deosebit programul de un milion de membri, care efectiv a dus la o imbunatatire a activitatii in cadrul tuturor organizatiilor locale ale UNPR pentru a aduce din ce in ce mai multi membri’, a adaugat SERBAN MIHAILESCU.

Sursa foto: adevarul