UNPR s-a debarasat de un deputat TRASEIST

UNPR a decis excluderea din partid a deputatului de Prahova Razvan Tanase, ales sub sigla PPDD si inscris in UNPR in urma cu un an, decizia fiind luata din cauza lipsei de activitate politica a parlamentarului.

Intr-un comunicat de presa transmis joi, reprezentantii UNPR spun ca Biroul Politic Permanent National al partidului, reunit cu o zi in urma in sedinta, a decis excluderea in partid a deputatului Razvan Tanase, ales in colegiul uninominal 6 din judetul Prahova. Decizia a fost luata la propunerea UNPR Prahova.

CITESTE SI: REVOLTA in PP-DD: Parlamentarii partidului solicita DEMISIA lui DIACONESCU. Replica lui DD 

Presedintele filialei Prahova a UNPR, Daniel Niculae, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX ca decizia de excludere din partid a fost luata in urma unei analize a activitatii parlamentarului, analiza care a aratat ”lipsa activitatii politice”.

Liderul UNPR Prahova a tinut sa precizeze ca excluderea este una statutara, in conditiile in care deputatul este acuzat de incalcarea mai multor articole din Statutul formatiunii, legate de implicarea membrilor formatiunii in activitatea politica.

CITESTE SI: ULTIMA ORA: Conducerea PSD va DEMISIONA in bloc (Surse)

Deputatul Razvan Ionut Tanase, in varsta de 35 de ani, aflat la primul mandat in Parlament, a fost ales deputat sub sigla PPDD, primind mandatul la redistribuire. El a demisionat din PPDD in iunie 2013, devenind independent. Tanase s-a inscris in UNPR trei luni mai tarziu, in octombrie 2013, facand parte din grupul parlamentar PSD din Camera Deputatilor.

Sursa foto: adevarul.ro