Untold 2023. Programul complet al festivalului

Untold 2023. Începând cu vara anului 2015, Cluj-Napoca a devenit un punct fix pe harta muzicală mondială grație festivalului care, odată cu trecerea anilor, a devenit un veritabil fenomen. Fanii muzicii și numele grele din acest domeniu se inghesuie să participe la Untold.

Untold 2023 va avea loc în acest an în perioada 3-6 august, cele patru zile de festival urmând a intra, din nou, în istoria muzicală. Fără îndoială, vor asista la alte patru seri memorabile, ore de neuitat pentru împătimiții muzicii dar și pentru artiștii de renume mondial care ne vor delecta cu prestații de excepție așa cum se întâmplă de fiecare dată pe scena Untold.

Untold 2023. Iată cum arată programul complet al celor 4 zile ale festivalului găzduit anual de Cluj-Napoca:

Joi, 3 august, spectatorii care vor asista de la fața locului la Untold 2023 îi vor asculta, în premieră la acest festival din România pe Ava Max și Bebe Rexha. Tot în aceeași zi vor performa Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Vineri, 4 august, pe scena principală de la Untold 2023 va urca trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Sâmbătă, 5 august, este rândul DJ-ului numărul 1 al momentului, Martin Garrix, alături de unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, să facă parte din line-up-ul stelar al ediției a 8-a a festivalului Untold. Apoi vor concerta French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Duminică, 6 august, ultima zi a festivalului Untold va fi una de-a dreptul legendară. Revine pe mainstage unul dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren. Același lucru îl va face și inegalabilul David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimele decenii. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand, sunt numele care completează line-up-ul zilei de duminică.

Scena Galaxy, casa techo a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground. Acesta este line-up-ul pe zile:

Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.

Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee

Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku

Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan.

Sursa foto: instagram