Unul dintre actorii principali din Las Fierbinți ar fi fost prins la volan drogat și fără permis! Vedeta nu este la prima abatere

Actorul Cuzin Toma, care îl interpretează pe Firicel în serialul “Las Fierbinți” de la ProTV, a fost prins, marți seară, de polițiștii rutieri în timp ce conducea cu permisul suspendat în București, scrie Libertatea.

De asemenea, el este suspectat că ar fi condus sub influență drogurilor, iar în acest sens i-au fost prelevate probe biologice. Potrivit Libertatea, acum se așteaptă rezultatele.

Marți seară, actorul a fost tras pe dreapta de un echipaj al Secției 11 Poliție, iar în urma verificărilor, agenții au constatat că acesta avea permisul suspendat. Pe lângă acest aspect, polițiștilor le-a atras atenția comportamentul ciudat al actorului.

Citește și: FLORIN SALAM ÎȘI IA “O PAUZĂ DE ROMÂNIA”! UNDE SE VA REFUGIA MANELISTUL! MESAJ PENTRU BĂTĂUȘUL DE LA MILANO

După ce a fost testat cu aparatul din dotare, Cuzin Toma a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală, unde i-au fost recoltate probe biologice. Polițiștii îl suspectează că a condus sub influența unor substanțe stupefiante, potrivit unor surse citate de Libertatea.

Pe numele actorului ar fi fost întocmit dosar penal. Cu toate acestea, Cuzin Toma neagă acuzațiile. Într-o intervenție la România TV, acesta a declarat: “Nu e adevărat. A fost doar o neînțelegere. Nu am băut, nu am consumat droguri”.

Firicel a mai fost prins cu droguri, acum un deceniu, în Vama Veche

Cuzin Toma era un tanar frumos si liber de doar 30 de ani, care cocheta cu actoria dar nu era nici pe departe atat de cunoscut precum astazi. Firicel „o ardea” pe la Vama Veche cu prietenii, insa o facea atat la propriu cat si la figurat. Mai o gluma, mai o sticla de bere, mai o tigara… cand cheful e mare, ce mai conteaza ce fumezi?  Problema este ca printre cheflii erau infiltrati si cativa agenti ai Biroului de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta, care l-au prins pe Firicel in fapt.

„In urma raziilor efectuate in noaptea de sambata spre duminica, in statiunile de pe litoral, lucratorii BCCO au prins in flagrant opt turisti care aveau asupra lor stupefiante pentru consumul propriu, printre ei numarandu-se si un actor al Media Pro Pictures. Este vorba despre Cuzin Toma, in varsta de 30 de ani, din Bucuresti, care detinea impreuna cu A.M.D., o studenta in varsta de 22 de ani, trei grame de hasis si un gram de marijuana procurate de la un traficant din capitala. Cei doi au fost surprinsi de oamenii legii in jurul orelor 4.00, in zona clubului „Expirat”, din statiunea Vama Veche”, scria pe 15 august 2007, ziarul Telegraf.

Stirea apare sub o alta forma, in aceeasi zi, si in publicatia constanteana „Cuget Liber”. „Printre persoanele prinse cu droguri asupra lor se regaseste si un actor de la Media Pro Pictures, Toma Cuzin, de 30 de ani, din Dolj, dar stabilit fara forme legale in Bucuresti. Potrivit sefului BCCO Constanta, subcomisar Aurelian Pavel, la data de 12 august, in jurul orei 4, Toma a fost prins in flagrant, alaturi de o prietena, A.M.D., de 22 de ani, din Bucuresti, studenta, in timp ce aveau asupra lor, in vederea consumului propriu, cantitatea de trei grame de hasis si un gram de marijuana. Impotriva celor doi s-a luat masura intocmirii unui dosar penal pentru comiterea infractiunii de detinere fara drept de droguri de risc, care se pedepseste cu inchisoarea intre 6 luni si 2 ani. (…) Cazul a fost preluat de Serviciul Teritorial Constanta al DIICOT, autorii fiind cercetati in stare de libertate”, scria sursa sus-amintita.

Sursă foto: pro tv