Unul dintre antrenorii de pe lista lui GIGI BECALI s-a dat de gol ca negociaza cu STEAUA

Unul dintre tehnicienii care se afla pe lista intocmita de latifundiarul GIGI BECALI pentru inlocuirea lui LAURENTIU REGHECAMPF s-a dat de gol, recunoscand ca poarta NEGOCIERI cu guparea din Ghencea, a anuntat postul de televiziune Dolce Sport.

Este vorba de antrenorul german EWALD LIENEN, acesta despartindu-se de OTELUL GALATI dupa finalul sezonului. LIENEN a recunoscut ca poarta NEGOCIERI cu echipa campioana. In plus, sursa citata anunta si faptul ca daca tratativele dintre LIENEN si STEAUA se vor finaliza pozitiv, tehncianul neamt vrea sa il aduca in Ghencea si pe portarul uruguayan MAURO GOICOICHEA care va urma sa il inlocuiasca pe CIPRIAN TATARUSANU.

Citeste si: GIGI BECALI este dispus sa VANDA echipa STEAUA BUCURESTI 

“Daca nu ar fi adevarat, nu as mai vorbi despre asta. Mi-am terminat contractul cu Otelul, a fost pacat ca nu am putut continua. As fi vrut, dar toata lumea stie ce s-a intamplat acolo. Acum sunt deschis pentru orice, am spus si dupa ultimul meci, cel cu STEAUA, ca sunt disponibil si ca mi-ar placea sa lucrez in Romania.

Sunt disponibil, sunt liber pentru orice club care vrea sa ma contacteze. Nu este o confirmare, dar niciodata nu vorbesc despre astfel de lucruri, este unul dintre principiile mele, incerc sa fiu corect si serios”, a spus EWALD LIENEN pentru Dolce Sport.

Citeste si: PROPUNEREA lui MIHAI STOICA pentru postul de ANTRENOR la STEAUA 

“Omul cu care am lucrat cel mai indeaproape a fost NARCIS RADUCAN, avem o relatie foarte buna, am lucrat foarte bine impreuna, a fost frumos. Mi-ar placea sa lucrez din nou cu el si bineinteles ca am discutat in ultimele saptamani sau luni despre viitor”, a mai spus LIENEN pentru sursa citata.

Sursa foto: mediafax