Unul dintre BEBELUSII aflati la Spitalul “MARIE CURIE” din CAPITALA a MURIT

Unul dintre cei 11 BEBELUSI internati cu INFECTII DIGESTIVE grave la Spitalul de Urgenta pentru copii “MARIE CURIE” din Bucuresti a MURIT luni dimineata. Este vorba de o fetita care era intubata, la sectia de Terapie Intensiva, informeaza postul de televiziune Digi24.

Fetita a murit la ora 3.00 luni dimineata. Ea fusese adusa la spitalul din Bucuresti pe 10 februarie, dupa ce fusese la Spitalul de pediatrie din Pitesti, a declarat luni dimineata Denis Stanescu, purtator de cuvant al spitalului din Capitala.

CITESTE SI: 11 COPII INTERNATI LA SPITALUL MARIE CURIE CU SINDROM HEMOLITIC-UREMIC , 5 IN STARE GRAVA, 2 SUNT VENTILATI MECANIC

Sase BEBELUSI sunt la Terapie Intensiva, trei copii fac dializa si sunt in stare grava, au mai anuntat reprezentantii spitalului MARIE CURIE din Capitala. Copiii sunt din Arges si fusesera internati in Capitala cu INFECTII DIGESTIVE puternice provocate de Ecoli sau de rotavirus. Este al doilea deces provocat de sindromul hemolitic-uremic, dupa ce o fetita de 11 luni din Topoloveni, judetul Arges, murise in 4 februarie la putin timp dupa ce fusese internata in Capitala.

Duminica, medicii de la spitalul bucurestean anuntasera ca starea unui BEBELUS s-a inrautatit si ca doi copiii sunt intubati la sectia de Terapie Intensiva. In total, cinci BEBELUSI din cei 11 internati erau duminica in stare grava la ATI si faceau dializa peritoneala, a explicat medicul Denis Stanescu, purtator de cuvant al spitalului de copii MARIE CURIE.

Sursa foto: realitatea