Unul dintre bogații planetei a fost găsit mort alături de soția sa! Ipoteză șocantă a poliției

Barry Sherman, unul dintre cei mai bogați canadieni, și soția lui, Honey, au fost găsiți morți în locuința din Toronto. Circumstanțele deceselor fiind suspecte, precizează poliția canadiană, citată de bbc.com.

Update: Miliardarul şi-a spânzurat soţia şi apoi s-a spânzurat şi el? De asta este suspectat mogulul industriei farmaceutice canadiene, Barry Sherman. Această variantă a poliţiei e însă criticată de familie. El a fost găsit spânzurat lângă soţia sa, de asemenea spânzurată, de către un agent imobiliar care îi ajuta să-şi vândă casa pentru a se muta în Florida.

După examinarea cadavrelor şi constatarea că nu erau urme care să arate că cineva a intrat cu forţa în imensa vilă, poliţiştii au ajuns la concluzia că miliardarul de origine evreiască şi-a ucis soţia în alt loc, a atârnat-o deasupra piscinei  şi apoi s-a spânzurat lângă ea. O altă ipoteză ar fi că cei doi s-ar fi sinucis împreună. Concluzia poliţiei a fost aspru criticată de cei patru copii adulţi ai cuplului. “Poliţia să facă bine investigaţiile. Este imposibil ca părinţii noştri care iubeau atât de mult viaţa să facă aşa ceva”, au spus aceştia.

Știre inițială

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost găsite la subsolul locuinței. Se pare că nu există semne că s-ar fi forțat intrarea în locuința.  “Circumstanţele morţii lor par suspecte şi tratăm cazul că atare”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei, David Hopkinson.

Mai mulți înalți oficiali canadieni, printre care și premierul Justin Trudeau, au transmis condoleanțe.  “Eu şi Sophie suntem întristaţi de vestea morţii lui Barry şi Honey Sherman. Condoleanţe familiei şi prietenilor”, a scris Trudeau, pe Twitter.

Barry Sherman, care avea 75 de ani, a fost fondatorul companiei farmaceutice Apotex. El era unul dintre cei mai bogaţi oameni din Canada, averea să fiind estimată de Forbes la 3,2 miliarde de dolari, şi un cunoscut filantrop.  Barry şi Honey Sherman au patru copii. Barry Sherman nu s-a prezentat la muncă joi şi din aceeaşi zi nimeni nu a discutat nici cu soţia să. Apotex se află pe locul şapte în topul celor mai importante companii farmaceutice din lume. Compania are peste 11.000 de angajaţi.

Sursă traducere: ciao.com