Unul dintre CANDIDATI vrea AMANAREA ALEGERILOR PREZIDENTIALE

Unul dintre cei 14 candidati la alegerile prezidentiale din luna noiembrie ar vrea suspendarea campaniei si amanarea cursei pentru Cotroceni. Candidatul Partidului Alternativa Socialista (PAS) la alegerile prezidentiale, Constantin Rotaru, a declarat miercuri, pentru Agerpres, ca doreste intreruperea campaniei electorale si amanarea alegerilor pana cand “justitia nu va limpezi toate dosarele aflate in curs”.

“Asta nu mai este campanie electorala. De doua saptamani se vorbeste doar despre coruptie, paduri furate, ofiteri acoperiti, incompatibilitati, audieri la DNA. Nimic despre programe economice, despre perspective de dezvoltare a Romaniei.

CITESTE SI: PONTA, eliminat de BASESCU din cursa catre Cotroceni? 

Unii se bucura de marile dosare care sunt astazi deschise. Eu spun altceva, justitia se face vinovata de ceea ce se petrece. I-au lasat pe toti sa fure 25 de ani, Romania a parut o curte fara stapan, iar acum se apuca de treaba, pai e normal ca toata clasa politica actuala sa fie corupta, dupa ce nimeni nu i-a intrebat de sanatate atatia ani. E ca si cum intr-o clasa de scoala, initial fara profesor, elevii sunt lasati sa-si faca de cap. Dupa o ora, vin profesorii si incep sa dea sanctiuni si exmatriculari. Nu e normal”, a spus Rotaru jurnalistilor de la agentia citata.

CITESTE SI: Tariceanu: “Asta nu mai e campanie electorala, este campania DNA-ului” 

Acesta propune un acord prin care alegerile sa fie amanate si campania electorala intrerupta, pana cand dosarele aflate acum in curs nu se solutioneaza. “Stiu ca acest demers nu are nicio sansa de izbanda, dar daca ar fi un acord unanim, cine stie? Ar fi culmea sa ne trezim pana pe 16 noiembrie cu candidati efectiv scosi din cursa de justitie, fapt care nu ar mira pe nimeni la ce se intampla acum pe scena politica”, a mai spus candidatul PAS.

Sursa foto: jurnalul.ro