Unul dintre candidatii la PREZIDENTIALE admite ca ar fi de acord cu o COABITARE cu PONTA

Unul dintre candidatii la ALEGERILE PREZIDENTIALE  a declarat, vineri, in cadrul unui interviu acordat postului de radio RFI ca, in cazul in care va ajunge la Cotroceni este dispus sa accepte, fara rezerve, o COABITARE cu premierul Victor Ponta.

Fostul director al SIE, TEODOR MELESCANU, a fost intrebat de reporterul sursei amintite daca ar accepta o coabitare cu prim ministrul in exercitiu. Raspunsul prezidentiabilului a fost extrem de clar: “Fara nici o indoiala! Exista o majoritate legitima in Parlamentul Romaniei, aceasta majoritate din Parlament a prezentat un candidat, domnul Victor Ponta este primul-ministru al Romaniei si cred ca trebuie sa ramana in aceasta functie“.

CITESTE SI: CALIN POPESCU TARICEANU isi lanseaza vineri candidatura la ALEGERILE PREZIDENTIALE 

Melescanu a declarat si faptul ca nu are nici cea mai mica intentie sa intervina in cadrul majoritatilor din Parlament.

“Nu, nu, nu. Cunosc sintagma, dar eu doresc sa fiu un reprezentant al intereselor tuturor romanilor, sa adun imprejurul meu toate fortele politice, indiferent de orientarea lor, pentru o relansare economica a Romaniei si pentru asigurarea securitatii sale. Nu am nici un fel de intentii sa intervin in majoritatile din Parlament. Deci n-am de gand sa dau o lovitura de stat prin intermediul Parlamentului, cu schimbari de majoritati si de Guvern, ci dimpotriva sa adun pe toata lumea si sa asigur ca dialogul la nivelul Executivului intre presedinte si primul-ministru este un dialog care se bazeaza pe respect reciproc, pe conlucrare in toate domeniile care tin de interesul national si sigur, in primul rand in ceea ce priveste politica externa, de securitate, de aparare si ordine publica, precum si functionarea eficienta a justitiei, care intra in atributiile presedintelui Romaniei“.

CITESTE SI: E OFICIAL! Un nume GREU al Romaniei tocmai a recunoscut: “Voi VOTA cu Iohannis”

Sursa foto: realitatea.net