Unul dintre cei mai mari criminali din istorie va fi deshumat pe 31 decembrie! Motivul acestei decizii

Faimosul criminal John Dillinger, supranumit “Inamicul public no.1” în anii ’30, va fi deshumat. La mai bine de 70 de ani de la moartea sa, faimosul criminal John Dillinger, numit de presă americană “Inamicul public no.1” la începutul anilor ’30, va fi deshumat, scrie BBC.

Autoritățile americane au luat decizia ca deshumarea să aibă loc pe data de 31 decembrie 2019. Potrivit BBC, decizia vine ca urmare a mai multor cereri făcute de urmașii lui John Dillinger, care susțin chiar și acum, la mai bine de 70 de ani de la dispariția acestora, în mormânt s-ar afla de fapt cadavrul unui alt bărbat. 

Citește și:

FBI sustine, pe de alta parte, ca John Dillinger a fost impuscat mortal de agenti ai sai in 1934, in orasul Chicago.

Cine a fost John Dillinger

John Dillinger a ramas in istoria Statelor Unite cu porecla de “Inamicul public no.1”. In anii 1930, pe capul sau exista o recompensa de 10.000$. Dillinger a condus o banda de infractori care spargea banci si organiza jafuri. 24 de banci si 4 sectii de Politie a jefuit Dillinger alaturi de mai multi complici. Viata sa a fost portretizata de Johnny Depp in filmul Public Enemies, regizat in 2009 de Michael Mann.

Sursa foto: BBC