Unul dintre cei mai periculoși membri ai clanului Duduianu, arestat în Anglia

Unul dintre cei mai periculoși membri ai clanului Duduianu a fost arestat în orașul Birmingham din Anglia! Anaser Duduianu a fost reținut de polițiștii britanici după o bătaie de stradă violentă în care a fost implicat împotriva altor interlopi români, originari din Craiova, informează televiziunile de știri.

Anaser Duduianu era dat în urmărire internațională fiind anchetat în dosarul de tâlhărie al unor maneliști cunoscuți. Pe numele lui Anaser este emis și un mandat de arestare european.

În prezent, interlopul din clanul Duduianu este internat într-un spital din Birmingham, după scandalul în care a fost implicat. interlopi români din Craiova. Anaser Duduianu va fi cercetat și de justiția britanică pentru mai multe fapte ilegale comise Anglia.

“Terminati ma dracu cu vorbe din astea, nu s-a nascut ala sa ne dea de cap, puscaria e fix nimic! A fost frate-meu sa stea de vorba cu cineva sa il arvuneze pentru o nunta, au iesit oamenii din restaurant, doar au stat de vorba cu el. Sa moara scumpa mea maicuta si toti fratii mei daca exista ala sa ne dea de cap. O simpla discutie amicala si atat! fiecare să isi vada de ale lui”, a fost mesajul postat pe Facebook de Anaser Duduianu la scurt timp după ce a fost dat în urmărire internațională.

Sursa foto: realitatea plus