Unul dintre cele mai neobisnuite joburi din lume: sa imbratisezi un wombat – VIDEO

O agentie de turism din Tasmania organizeaza un concurs inedit destinat australienilor pentru ocuparea unuia dintre cele mai neobisnuite joburi din lume, in care tot ce trebuie sa faci este sa imbratisezi un wombat.

Cel care va beneficia de acest job va trebui sa aiba grija de Derek, un wombat de 8 luni care a devenit deja vedeta pe internet, relateaza CNN.

“Nu numai ca veti beneficia de un zbor din Australia catre Insula Flanders din Tasmania, dar veti putea explora insula timp de trei zile”, se arata pe site-ul concursului.

Ideea ii apartine lui Sean Scott, un fotograf care calatoreste prin toata Australia pentru a face fotografii turistice. Scott a vizitat Insula Flanders, unde a intalnit-o pe Kate Mooney, denumita “Domnisoara Wombat de pe Insula Flanders”.

Aceasta se ocupa de  ingrijirea wombatilor orfani, oferind asistenta medicala pentru cel putin 100 de astfel de animalute.

Scott se afla cu Mooney pe insula cand mama lui Derek a fost lovita de o masina. Acestia l-au salvat insa pe micutul wombat si l-au dus acasa la Kate, unde mai sunt inca 15 animalute.

Pentru ca Derek are nevoie de ingrijire constanta,  cei doi s-au gandit ca este nevoie de cineva care sa-i ofere afectiune.

Sean a postat astfel pe internet un filmulet in care Derek se plimba vesel pe plaja si agentia Tourism Tasmania l-a uploadat pe site-ul propriu. Derek a facut astfel senzatie in Australia, oamenii fiind incantati de posibilitatea unui asemenea job.

Cei care doresc sa “puna mana” pe unul dintre cele mai dragute job-uri din lume, sunt invitati sa scrie, in maximum 25 de cuvinte, de ce sunt potriviti pentru asta. Inscrierile se pot face pana la data de 16 aprilie.

 

Sursa:europafm.ro