Unul dintre liderii galeriei lui Partizan Belgrad, asasinat în stil mafiot! A fost executat pe stradă

Unul dintre liderii galeriei lui Partizan Belgrad, Ljubomir Markovic, a fost ucis în plină stradă. Cel supranumit Kica a fost asasinat în stil mafiot, după ce un grup de persoane neidentificate a tras 6 focuri de armă asupra sa pe strada Milenka Grcic, din Belgrad.

Update: Jurnaliștii de la cotidianul sârbesc Blic vin cu noi informații despre asasinatul produs vineri seara. Sârbii au făcut filmul ultimelor ore ale lui Ljubomir “Kika” Markovic.

“Locul în care Ljubomir-Kica Markovic a fost asasinat (n.r. o benzinărie) este acoperit de aproximativ 15 camere de luat vederi, iar filmările îi vor ajuta pe anchetatorii care cercetează crima. Markovic a jucat fotbal într-un balon în seara de vineri. Mașina era parcată pe marginea drumului și, după ce a ieșit din balon, a vrut să se îndrepte către ea. În acel moment, un individ neidentificat, care se ascunsese în întunericul unei păduri din apropiere, s-a apropiat și a tras 5 focuri de armă asupra lui Markovic.

Deși grav rănit, Kica a reușit să se târască, pentru a cere ajutor. Până să apuce să facă asta, însă, criminalul i-a mai tras un glonț în cap. După asta, asasinul a fugit cu un BMW X5 negru, mașină unde era așteptat de complicele său. Ulterior, vehiculul s-a îndreptat către o rută cu multiple ieșiri la o autostradă și se pare că ar fi părăsit Belgradul. Totuși, în acest moment, nu este exclus ca cei doi să fi dispărut cu mașina în vreo pădure din apropiere.”, scrie sursa citată.

Știre inițială

Ljubomir Markovic avea 37 de ani și era unul dintre liderii grupului de ultrași Alkatraz, condus de Milos Radisavljevic Kimi. Crima s-a petrecut vineri seară, înaintea meciului pe care Partizan urma să-l dispute cu Vojvodina.

Cine era Ljubomir Markovic “Kica”

Ljubomir Markovic a fost unul dintre cei mai prolifici lideri de galerie din Serbia și era o persoană cu un trecut tumultos, foarte cunoscută poliției din Serbia, după scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului. Prima dată când Markovic a intrat pe radarele poliției a fost în 2009, când a fost acuzat în cazul morții unui cetățean francez, fan al lui Toulouse, Bruce Taton.

Citește și: LIDER DE GALERIE, ASASINAT ÎNTR-UN PARC, ÎN MIJLOCUL ZILEI! FOTO ÎN ARTICOL

A primit atunci 30 de ani de închisoare, alături de Ivan Grkovic, dar sentința sa a fost ulterior redusă la 15 ani, dar a fost eliberat în 2017. Alte 12 persoane au mai fost atunci condamnate la pedepse cuprinse între 4 și 14 ani.

Sursa foto: sport