Unul dintre VIOLATORII DIN VASLUI a vrut sa se SPANZURE

Unul dintre VIOLATORII DIN VASLUI, PAUL BURLACU, a vrut sa-si puna capat zilelor de disperare ca va fi condamnat, a precizat, luni, una dintre rudele celor care au ajuns dupa gratii pentru ca au batjocorit o tanara de 18 ani pe camp.

Judecatorii au decis sa dea 8 ani si 4 luni de inchisoare pentru SILVIU BURADA, cel care a pus la cale totul si cel care a coordonat actiunile ulterioare de denigrare a tinerei de 18 ani. Acesta a fost condamnat pentru viol in forma agravanta si lipsire de libertate in mod ilegal.

Cele mai mici sentinte au fost primite de catre cei trei violatori care si-au recunoscut faptele, cate 5 ani si 8 luni de inchisoare. Este vorba despre IONUT BOICU, ALIN ROTARU si IOAN SURLEAC. Acestia au fost condamnati pentru viol in forma agravanta si lipsire de liberatate.

CITESTE SI: CAZUL DIN VASLUI: CEI 7 VIOLATORI AU AJUNS IN ARESTUL POLITIEI. UPDATE

De asemenea, PAUL BURLACU, SILVIU AVADANEI si PETRICA IONUT BOLBOCEANU au fost condamnati la cate 7 ani de inchisoare.

“A vrut sa isi ia zilele, a zis ca NU MAI REZISTA. Intentiona sa se spanzure! A fost salvat de un prieten sau de un membru din familie. Stiu ca nici un baiat nu a avut antecedente de acest gen. El era un baiat linistit, multa lume din sat nu il cunoaste. Paul lucra ca tractorist, pe camp”, a precizat Gina Burada, cumnata unuia dintre condamnati, pentru site-ul cancan.

Deciziile sunt in prima instanta, si fi contestate. Tinerii mai trebuie sa-i achite victimei daune morale de 50.000 de lei, daca decizia Judecatoriei va ramane definitiva.

Sursa foto: cancan