UPDATE ATAC ARMAT in Kenya ! 43 de morti si 200 de raniti

UPDATE ora 11.45:  Cel putin 43 de persoane au fost ucise si peste 200 ranite in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant.

 UPDATE ora 10.30: Teroristii din Nairobi nu au fost prinsi, ei baricadandu-se in centrul comercial unde tin ostatice mai multe persoane. Pana acum, au ucis 39 de persoane si au ranit alte 150.

UPDATE ora 22: Treizeci de persoane au fost ucise in atacul dintr-un centru comercial din Nairobi, de catre un comando inarmat, potrivit unui nou bilant furnizat de politia din Kenya.

UPDATE ora 18.15: Potrivit CNN, cel putin 20 de oameni au fost impuscati mortal, iar alti 50 au fost raniti. O sursa din interiorul guvernului kenian a declarat pentru CNN ca indivizii care au deschis focul in mall ar fi din Somalia

Un atac armat petrecut intr-un centru comercial din Nairobi, Kenya, a provocat moartea a cel putin 15 oameni. Atacatorii au luat 7 ostatici.

Cel putin 15 persoane au fost ucise sambata si multe altele au fost ranite intr-un atac armat care s-a produs intr-un centru comercial din Nairobi, conform rtv.net, iar cel putin sapte persoane sunt luati ostatici. Politia din Kenya a inceput sa intre in centrul comercial, care are patru etaje, incepand sa evacueze persoanele care se mai afla ascunse in magazine.

Potrivit martorilor care au asistat la atacul armat din Nairobi, atacatorii erau inarmati cu arme AK-47 si grenade. Acestia le-au spus musulmanilor din centrul comercial sa plece si ca tinta lor sunt cei care nu sunt musulmani.

Sursa foto: stirileprotv.ro