Traian Basescu a stat 15 minute la capataiul lui Florin Cioaba UPDATE

UPDATE: 15.35Presedintele Romaniei a stat timp de un sfert de ora la capataiul lui Florin Cioaba. Traian Basescu a adus o coroana de garoafe rosii.

UPDATE 15:10 Elicopterul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, a aterizat in urma cu cateva momente pe aeroportul din Sibiu. Seful statului a plecat imediat cu masina catre casa lui Florin Cioaba, acolo unde Traian Basescu va merge la capataiul regelui rromilor si va prezenta condoleante familiei indoliate. 

Traian Basescu, presedintele Romaniei, va merge astazi la Sibiu, la capataiul regelui rromilor, Florin Cioaba.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, ar urma sa ajunga astazi la Sibiu, la capataiul regelui rromilor, Florin Cioaba, decedat in weekend, conform rtv.net. Televiziunea de stiri informeaza ca surse din anturajul lui Traian Basescu sustin ca presedintele tarii ar urma sa se deplaseze astazi la Sibiu pentru a prezenta personal condoleante familiei regelui rromilor. Nu se stie inca daca Traian Basescu va ramane si la priveghiul de seara sau daca ar urma sa participe si la inmormantarea lui Florin Cioaba.

“Noi ne asteptam sa vina domnul presedinte. Este bine venit. El a vut o relatie mai speciala cu tatal meu si daca crede ca prietenia aceasta trebuie incheiata in modul acesta, atunci sa vina sa isi ia ramas bun de la tatal meu. Cu cel mai mare drag, intreaga comunitate il astepta”, a declarat Dorin Cioaba, fiul lui Florin Cioaba.

In alta ordine de idei, conform sursei citate, trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a ajuns la Sibiu, iar conform declaratiilor fiului sau, Dorin Cioaba, inmormantarea va avea loc vineri, chiar daca lucrarile la cavou nu vor fi finalizate.

Sursa foto: gov.ro