UPS! 6 MOMENTE JENANTE CE TI SE POT INTAMPLA IN TIMP CE FACI SEX

Daca la inceputul relatiei ai avut grija sa fie totul perfect de fiecare data, cu sigurantia in timp te vei simti mai comod in compania iubitului tau si… atunci sa vezi dezastru! De fapt, nimic din ce se poate intampla nu poate fi atat de grav cat sa nu puteti trece peste razand. Iata cateva astfel de momente, ce pot avea loc in timp ce faci sex:

Transpiri foarte mult

De obicei barbatii sunt cei care transpira foarte mult atunci cand depun efort fizic, iar in acest capitol intra si contactul sexual. Daca si tu transpiri la fel de mult, nu ai de ce sa faci griji. Pana la urma ceva transpiratie in plus face parte din atmosfera.

CITESTE SI: TOTUL DESPRE SEX: CE CRED BARBATII DESPRE CUM SE MASTURBEAZA FEMEILE?

Te ranesti singura
Acest lucru se intampla mai des decat iti imaginezi. Nu are rost sa te simti prost daca te lovesti, de zgari sau ti se pune un carcel. I se poate intampla oricui, iar ce ramane de facut in situatia de fatia este sa iti lasi partenerul sa preia controlul pentru o perioada sau sa luati o pauza scurta.

Partide nesatisfacatoare
Dintre toate lucrurile ce se pot intampla cand facetii sex, acesta este cel mai putiin rau. Chiar daca nu ati avut de la inceput cele mai bune partide de sex, putetii invatia impreuna cum sa le facetii din ce in ce mai bune. Totusi, e important sa nu ii ranesti sentimentele cand ii spui ca tiie itii place altfel…

Miroase urat
Nu e o stire de ultima ora. Sexul, ca act, este lipicios, transpirat si mirositor. Dar din fericire exista dusul, iar spalatul impreuna face un preludiu foarte placut.

Sunete, mirosuri
Pe scurt, unul dintre voi scapa un “vant”. Nu este capat de lume, cu toate ca daca tu ai patiit-o parca itiivine sa intri in pamant de rusine. Ei bine, toata lumea face asta, este un lucru perfect natural. Chiar daca asta nu inseamna ca este in regula sa te lasi dusa de val in fatia iubitului, accidentele se mai intampla, iar cand se intampla trebuie sa treci peste ele cu zambetul pe buze.

CITESTE SI: SEX: MISCARI PE CARE BARBATII LE-AU FURAT DIN FILMELE PORNO

Vorbesti obscen
TIi-a cerut sa itii folosesti imaginatiia si sa ii soptesti soapte perverse la ureche, dar vocabularul tau cam prea bogat mai degraba il socheaza. Cel mai bine il intrebi cat de departe potii merge cu obscenitatiile, astfel incat sa ramai excitanta.

Sursa unica