Urăști pastilele? Acum îți poți face singur un antibiotic natural! Iată care sunt ingredientele

Urăști pastilele? Iată cum poți prepara, acasă, un antibiotic natural! Ai nevoie de câteva ingrediente naturale. Amestecul trebuie păstrat obligatoriu într-un recipient de sticlă și apoi în frigider sau într-o cămară mai răcoroasă.

Dacă îl vei consuma zilnic, preventiv, vei observa că bolile comune ca răceala sau gripa, nu vor mai apărea. Este un antibiotic natural pe care îl poți da și celor mici sau întregii familii. Ai grijă să folosești ingrediente proaspete pentru această rețetă!

– 100 g miere (de preferat de la producător, nu din comerț)
– turmeric (se găsește în magazine)
– coajă de lămâie
– piper negru
– 2 lingurițe de oțet de mere.

Citește și: CE PLANTĂ TE AJUTĂ SĂ SLĂBEȘTI ȘI-ȚI SCADE ȘI COLESTEROLUL

Mod de preparare:

Amestecă cele 100 de grame de miere cu toate ingredientele enumerate mai sus. Ai grijă că lămâia să fie spălată bine înainte să îi razi coaja. Evită să mănânci ceară cu care este tratată înainte de a fi vândută la raft.

Când ai obținut o pastă omogenă, păstreaz-o într-un borcan din sticlă, cu capac. Pune-l în frigider sau într-o cămară întunecată și răcoroasă. Acest amestec are proprietăți antibacteriene, antiinflamatoare și antiinfectioase. Îți ajută sistemul imunitar să se întărească și sistemul cardiovascular, informează clicksanatate.ro.

Sursă foto: clicksanatate.ro