US Open: ALEXANDRA DULGHERU, eliminata greu de Maria Sarapova

Jucatoarea romana de tenis ALEXANDRA DULGHERU s-a oprit in turul secund in proba de simplu a US Open, fiind invinsa de favorita 5 MARIA SARAPOVA (Rusia), cu 4-6, 6-3, 6-2, dar dupa unul dintre cele mai frumoase meciuri de pana acum, care a durat peste 2 ore si jumatate, mai exact 2h38′.

Ajunsa pe locul 95 WTA, o revenire excelenta dupa o serie de accidentari si afectiuni, ALEXANDRA DULGHERU intalnea la New York, in ultimul turneu de Mare Slem al anului, cea mai in forma jucatoare a momentului, MARIA SARAPOVA, mult superioara din punct de vedere al clasamentului mondial (locul 6), ca alonja (1,88 m fata de 1,73 m), cu o ambitie teribila de a ocupa din nou primul loc in lume, scrie Agerpres.

Citeste si: REACTIE SOC DESPRE SIMONA HALEP: NU ARATA BINE!

Jucatoarea romanca a inceput, insa, excelent, castigand primul set, dupa 53 de minute de joc, a rezistat eroic in al doilea set (54′), dupa care a fost nevoita sa ceara o pauza medicala, cu carcei la ambele picioare.

In cele din urma, epuizata, ALEXANDRA DULGHERU a trebuit sa se recunoasca invinsa, dar, cum se spune, a cazut de pe un cal frumos, in decorul spectaculos al arenei centrale a puternicului turneu american, “Arthur Ashe”, cea mai mare pentru tenis din lume, cu 23.000 de locuri.

Astfel, DULGHERU ramane cu cele 100 puncte WTA si cu 60.420 dolari, recompensele pentru prezenta in turul 2 al turneului newyorkez.

HALEP, DULGHERU SI BEGU INCEARCA SA TREACA IN TURUL TREI LA US OPEN

Sursa foto: zimbio.com