“Usi Deschise”, la UNATC

Elevii interesati sa urmeze o cariera artistica in teatru si media sau sa descopere cum se formeaza artistii de maine sunt invitati sa participe la cea de-a XVIII-a editie a manifestarii “Usi Deschise”, care va avea loc in perioada 7-11 aprilie la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica (UNATC) “I.L. Caragiale”.

In cadrul manifestarii, elevii vor putea viziona ateliere de actorie, coregrafie, exercitii de regie, demonstratii de tehnica in manuirea marionetei, expozitii de scenografie, cursuri deschise de teatrologie, management cultural, jurnalism teatral. Pasionatii de teatru pot asista la o repetitie generala cu “Stele in lumina diminetii” de Alexandr Galin. Se vor viziona si doua spectacole de succes: “O noapte furtunoasa” de I.L. Caragiale si musicalul “Chicago” de Fred Ebb si John Kander.

Citeste si: “Scoala Altfel”, in unitati militare din intreaga tara

Usile se vor deschide luni, la ora 14.00, in prezenta rectorului institutiei de invatamant superior, Adrian Titieni, si a decanului acesteia, Paul Chiributa.

Organizatorii evenimentului sunt studentii din primul an de la Teatrologie — Management Cultural, Jurnalism Teatral. Evenimentul se va desfasura intre orele 10.00 si 20.00, la sediul UNATC “I.L. Caragiale” din strada Matei Voievod nr. 75-77. Intrarea va fi libera.

Sursa foto: radardemedia.ro