USR a încălecat PNL! Concluzie dură a situației reale din politică

USR a încălecat PNL! Aceasta este concluzia analistului politic Dan Andronic, conform unei postări a acestuia de pe Facebook.       

“USR acționează respectând toate regulile unei campanii electorale continue. Pune presiune pe PNL, care deși a câștigat alegerile se comportă ușor abulic, ca un bețiv care-și tot cere scuze pentru ce a zis și ce n-a zis. Are candidați la primăriile marilor orașe, împotriva liberalilor, ceea ce-i bagă într-o depresie și mai adâncă. Are candidați împotriva președinților de consilii județene ai PSD, ceea ce-i pune în postura de câștigător.

Uitați-vă la cel pe care-l propune drept candidat USR împotriva lui Robu la Timișoara și o să înțelegeți ce-i așteaptă pe liberali. Unor personaje care au sentimentul eternității în politică le vor fi contrapuse figuri noi, proaspete, care să semnifice schimbarea.

Rezumând, după cum îmi zicea un liberal aseară, “dacă mai câștigăm Alba Iulia, Oradea și Arad, ne vom declara mulțumiți”.

Cu alte cuvinte, cu un PSD condus de o găină fără cap, cu un PNL amețit de propriul succes, restul nu contează, ne îndreptăm spre o societate neo-marxistă de toată frumusețea. În care Dan Barna va fi un nou Lenin, Dacian Cioloș un talentat Molotov, iar Andrei Caramitru un mic Beria!”, scrie Dan Andronic pe Facebook.

În mesajul său acesta face referire la Dominic Samuel Fritz, un cetățean german în vârstă de 36 de ani, candidatul USR pentru Primăria Timișoarei. Acesta a și realizat un filmuleț de promovare, care a fost postat pe pagina sa de Facebook, fiind distribuit pe aproape 800 de ori. În videoclip, Dominic Samuel Fritz povestește că a venit în România în anul 2003, pe când avea 19 ani, cu scopul de a lucra, timp de un an, în Timișoara, la o casă de copii din Freidorf.

Bărbatul mai povestește că a studiat științe politice și administrative în Germania, Franța și Anglia și are o experiență de peste zece ani de experiență în cooperare internațională, diplomație și administrație publică

Sursa foto: