USR l-a invitat, OFICIAL, pe DACIAN CIOLOS sa se alature PARTIDULUI

Uniunea Salvati Romania (USR) i-a adresat o invitatie formala fostului premier Dacian Ciolos de a intra in USR, a declarat marti la postul de radio RFI presedintele formatiunii, Nicusor Dan (foto). El precizeaza ca daca Dacian Ciolos vine in USR pana la Congresul din luna mai, poate sa candideze la orice functie.

In opinia lui Nicusor Dan, “important este ca o majoritate il doreste in USR (pe Dacian Ciolos-n.r.) si pentru ca lucrul acesta se intampla, o invitatie formala i-a fost adresata, pentru un dialog in ce conditii ar dori sa vina”.

Liderul USR precizeaza ca exista argumente pro si contra venirii fostului premier in partid: “Argumentele pro sunt faptul ca ar aduce un plus de profesionalism USR-ului, ca ar aduce un plus de notorietate si ar face un transfer de credibilitate si ar aduce un plus de leadership USR-ului. Astea sunt pe scurt argumentele pro si ele sunt majoritare in USR”.

“Argumentele minoritare sunt ca prin diferenta mare de notorietate, USR-ul s-ar transforma in partidul lui Ciolos. Prin asta, pe de o parte, s-ar limita imaginea de partid antisistem, diferenta de imagine fata de distanta fata de PNL, atata timp cat Dacian Ciolos a negociat cu PNL, a fost pe afisele PNL-ului, multa lume il percepe apropiat de PNL”.

Sursa foto: realitatea