UTILAJELE DE DESZAPEZIRE din Bucuresti, PREGATITE sa intervina

Punctele fixe cu UTILAJE DE DESZAPEZIRE au fost activate vineri, incepand cu ora 8.00, in asa fel incat actiunea operatorilor sa fie una prompta, a anuntat printr-un comunicat de presa Primaria Capitalei.

Potrivit sursei citate, incepand cu ora 9.00 a inceput interventia prin aplicarea de tratamente preventive in zona pantelor, rampelor si a podurilor, precum si in zonele care au necesitat interventia.

Citeste si: IARNA S-A INTORS: CODUL GALBEN de NINSORI a fost EXTINS pentru 10 judete din sud si Capitala. UPDATE

Astfel, in Sectorul 1 sunt amplasate 21 utilaje in puncte fixe, in Sectorul 2 sunt 14 utilaje amplasate in puncte fize, in Sectorul 3 sunt sase utilaje in actiune cu antiderapant, in Sectorul 4 sunt 20 de utilaje, in Sectorul 5 – opt utilaje in puncte fixe, iar Sectorul 6 stationeaza 24 utilaje.

In ceea ce priveste acumularile de apa, in acest moment Apa Nova are in teren 32 de echipaje, dintre care 20 de autocuratitoare de mare capacitate care intervin pentru a solutiona problemele semnalate, potrivit sursei citate.

Citeste si: Oprea le-a cerut prefectilor sa ia masuri pentru prevenirea producerii unor situatii de urgenta, in contextul atentionarii de cod galben

Prognozele meteorologilor anunta ca in Bucuresti va continua sa ninga.