Utilizatorii Binance pot plăti acum pentru crypto monede cu cardurile de credit

Binance, cel mai mare schimb valutar de criptomonede din lume, prin volumul ajustat de tranzacționare, tocmai a facilitat utilizatorilor să cumpere criptomonede. Bursa a anunțat joi că a încheiat un parteneriat cu firma de procesare a plăților din Israel, Simplex, pentru a permite achizițiile prin intermediul cardurilor de credit Visa și MasterCard.

La lansare, bursa sprijină achiziționarea cardurilor de credit pentru bitcoin (BTC), ethereum (ETH), litecoin (LTC) și XRP. Acestea pot fi tranzacționate cu până la 151 de tipuri de tokenuri oferite de bursă. “Industria crypto este încă în stadiul incipiente și majoritatea banilor din lume sunt încă în monedă fiat”, a declarat directorul executiv al Binance, Changpeng Zhao.

“Construirea gateway-urilor fiat este ceea ce avem nevoie acum pentru a dezvolta ecosistemul, pentru a crește adoptarea și a introduce cripto-ul pentru mai mulți utilizatori”.

Potrivit paginilor de termeni și condiții ale Binance, unele țări sunt excluse dintre beneficiarele acestui serviciu, inclusiv Irak, Cuba, Afganistan și Libia. În S.U.A., șase state nu sunt, de asemenea, susținute, New York, Connecticut, Hawaii, Georgia, New Mexico și Washington. În ceea ce privește comisioanele, Simplex plătește 3,5% dintr-o tranzacție cu un minim de 10 $ (comision fix). Limita zilnică este de 20.000 USD pe utilizator, în timp ce suma lunară maximă este de 50.000 USD per utilizator. Compania adaugă: “Prelucrarea simplă a plăților este supusă politicilor băncii locale. Unele bănci emitente pot refuza taxe în termeni proprii, indiferent dacă aceștia locuiesc într-o jurisdicție susținută. “

Citește și: APROAPE TOATE TOKENURILE IOTA, PRESUPUS FURATE, ÎN VALOARE DE 11 MILIOANE DE DOLARI, AU FOST GĂSITE

Fondată în 2014, Simplex a strâns 7 milioane de dolari într-o rundă de finanțare Seria A în februarie 2016. Investitorii au inclus companiile miniere Bitmain și Cumberland Mining, platforma crowdfunding FundersClub (care anterior a investit în Coinbase), printre altele. În noiembrie, compania de plăți a încheiat un parteneriat cu KuCoin pentru schimbul de criptomonede din Singapore, pentru a permite comercianților să achiziționeze taxe de tip bitcoin, ethereum și litecoin prin plățile prin carduri de credit și de debit.

La începutul acestei luni, Binance a lansat o nouă bursă de tip fiat-to-crypto pe insula Jersey, o colonie britanică auto-guvernată, care permite utilizatorilor să comercializeze bitcoin și ethereum împotriva lirei britanice și a monedei euro. De asemenea, a deschis magazin în Uganda în octombrie anul trecut, permițând tranzacționarea cripto împotriva monedei fiate a țării, shilling-ul ugandez.