V-ati hotarat sa ramaneti de Craciun in Bucuresti? Iata unde va puteti distra

Bucurestenii care raman in Capitala in asteptarea Sarbatorii Craciunului pot asista la concerte de colinde si muzica de toate genurile, alternativa fiind cumparaturile la targuri cu produse traditionale.

Capitala ii intampina pe bucuresteni, in perioada sarbatorilor de iarna, cu bulevarde impodobite cu aproape trei milioane de beculete, care au fost aprinse in seara de Mos Nicolae, cu parcuri decorate tot festiv si, pentru al doilea an consecutiv, cu targul traditional de Craciun, organizat in Piata Universitatii, pe esplanada cu statui. Iata unde va puteti distra daca ati ramas in Bucuresti:

Sectorul 1: Bucureştenii din sectorul 1 sunt invitati in Parcul Kiseleff, la “Capitala Bucuriei 2013-2014”, unde, in zona Foisorului, intr-un spatiu special amenajat, ii vor bucura pe copii clovni, artisti specializati in face painting, mascote si personaje specifice sarbatorilor. Tot in sectorul 1 a fost redeschis, si anul acesta, patinoarul din Parcul Cismigiu.

Sectorul 2: Parcurile sunt in atmosfera de sarbatoare pana in 6 ianuarie, iar copiii si parintii se pot bucura de evenimente specifice iernii.

Sectorul 3: Tinerii si copiii pot merge la patinoarul din parcul Alexandru Ioan Cuza, in zona bisericii de lemn de pe strada Liviu Rebreanu. Cei care doresc sa faca miscare in aer liber au acces gratuit, patinoarul, cu o suprafata de 1.200 de metri patrati, avand o capacitate dubla fata de cel de anul trecut si fiind deschis pana la 1 martie 2014, intre orele 10.00 si 22.00.

Sectorul 4: Este una dintre cele mai impodobite zone ale Capitalei, cu candelabre, sfere, braduti, reni, stelute, fulgi de nea si oameni de zapada. Traseul imaginar pentru sania lui Mos Craciun este punctat de traverse luminoase, iar perdele luminoase au fost amplasate in copacii de pe bulevarde si strazi, intrarile din parcurile Lumea Copiilor si Oraselul Copiilor fiind impodobite cu perdele luminoase, ghirlande si figurine. Serviciile de montare si reparatiile decoratiunilor pentru sarbatorile de iarna au costat 30.000 de euro.

Sectorul 5: Punctul de atractie este reprezentat de Parcul Sebastian, unde administratia locala a amplasat casute pentru un targ traditional si a decorat si impodobit aleile pe care au loc concerte.

Sectorul 6: Locuitorii Sectorului 6 se pot bucura de atmosfera Craciunului in parcurile Crangasi si in cel din cartierul “Constantin Brancusi”, care au fost decorate cu brazi de peste zece metri inaltime si zeci de luminite.

sursa foto: click.ro