VACANTA fortata pentru ELEVI si STUDENTI! GERUL, VISCOLUL si NINSOAREA, inamicii EDUCATIEI

Gerul, viscolul si ninsorea continua sa ii tina pe elevi acasa. Scolile vor fi inchise pana luni in Capitala si mai multe judete, iar unele universitati au suspendat si ele cursurile.

Gradinitele, scolile si liceele din judetul Galati vor ramane inchise joi si vineri, in afara de unitatile de invatamant preuniversitar din municipiul Galati, care isi vor continua programul normal, potrivit News.ro.

Cursurile in scolile din mediul rural raman suspendate joi si vineri in judetul Iasi, a anuntat prefectul Marian Grigoras, urmand ca unitatile de invatamant din orase, in care s-au facut ore de miercuri, sa fie deschise.

In judetul Prahova, gradinitele si scolile isi vor relua activitatea de joi, dupa ce marti si miercuri au fost inchise.

Toate scolile vor fi inchise joi in judetele Giurgiu, Maramures, Buzau, Dambovita, Braila, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Calarasi, Constanta si Bucuresti, anunta Ministerul Educatiei.

Partial, cursurile vor fi suspendate, joi, in alte cinci judete: Caras-Severin (Gradinita PN Fenes, Gradinita PP 3 Caransebes, Scoala cu clasele I-IV Inelet, Scoala cu clasele I-IV Dobraia, Scoala Gimnaziala Copacele si Scoala Gimnaziala Dognecea), Olt (65 de unitati de invatamant), Alba (patru unitati de invatamant), Satu Mare (o unitate de invatamant), Hunedoara (Colegiul Tehnic “Mihai Viteazu” Vulcan).

Scolile din judetul Brasov se redeschid de joi, in conditiile in care meteorologii prognozeaza pentru perioada urmatoare temperaturi de -4 pana la -8 grade Celsius, arata News.ro.

Cursurile sunt suspendate pana luni la Universitatea Bucuresti, in timp ce la celelalte universitati din Capitala cursurile au fost reluate, urmand sa se decida ce se va intampla joi si vineri.

Vineri, cursurile vor fi suspendate in totalitate in judetele: Braila, Giurgiu, Maramures, Buzau, Vrancea, Ilfov, Calarasi, Constanta si in Bucuresti.

Vineri vor fi suspendate partial cursurile in judetele Caras-Severin (Gradinita PN Fenes, Gradinita PP 3 Caransebes, Scoala cu clasele I-IV Inelet, Scoala cu clasele I-IV Dobraia, Scoala Gimnaziala Copacele si Scoala Gimnaziala Dognecea), Olt (65 de unitati de invatamant), Alba (trei unitati de invatamant), Satu Mare (o unitate de invatamant).

Sursa foto: adevarul