Vacanță în Barcelona

Combinatia perfecta intre o vacanta in oras si o vacanta la plaja, Barcelona are tot ce ai nevoie pentru o evadare grozava.

Dar daca esti impins de timp si vrei doar o pauza rapida pentru a te relaxa si a te distra putin, vacantele de weekend la Barcelona sunt o alegere excelenta. La putin peste trei ore de zbor de la Bucuresti, puteti fi la Barcelona vineri seara si va puteti intoarce acasa la timp pentru luni.

Chiar si scurtele pauze de weekend in Barcelona sunt suficiente pentru a va permite sa descoperiti cele mai bune parti din acest oras relaxat. Mai multe destinatii de top le puteti gasi pe harta Spaniei interactiva.

Relaxati-va cu o cafea si priviti cum trece lumea, vizitati buticurile si pietele orasului sau mergeti la plaja pentru o plaja binemeritata. O vacanta de weekend la Barcelona este, de asemenea, alegerea perfecta daca doriti sa petreceti un pic de timp romantic impreuna inainte de a va intoarce la serviciu luni dimineata.

Acest oras extrem de independent ii intampina pe vizitatori sa experimenteze atmosfera prietenoasa, fructele de mare catalane inovatoare si numeroasele festivaluri culturale organizate pe tot parcursul anului. Explorati centrul orasului antic, dar bine conservat. Malul marii reamenajat ofera o promenada minunata si mai multe plaje publice. Nu ratati versiunea Cataloniei de paella si berile locale.

Plaje si promenada

Pastrati-va in mare de pe una dintre frumoasele plaje din Barcelona, ​​de care va puteti bucura din martie pana in noiembrie. Mergeti la o plimbare de-a lungul milelor de promenada de langa nisipuri si opriti-va pentru o cafea si pentru cativa oameni.

Odata ce ti-au fost reincarcate bateriile, mergi spre La Rambla si Cartierul Gotic pentru atmosfera plina de viata, o serie de magazine independente si o doza de istorie. Daca dispuneti de timp liber si doriti sa ajungeti in acest oras cu propriul autoturism pentru a vedea si mai multe destinatii turistice recomandam harta Europa.

Daca doriti sa va cufundati in cultura Barcelonei, atunci mergeti la uimitoarea catedrala gotica a orasului, la muzeul de arta contemporana sau la muzeul dedicat lui Picasso.

Faceti cumparaturi cu localnicii de la Mercat de la Boqueria si nu ratati uimitoarea bazilica La Sagrada Familia. O alta parte importanta a culturii orasului este echipa de fotbal Barcelona, ​​care a cucerit totul, care isi joaca meciurile de acasa pe celebrul stadion Camp Nou, cu 100.000 de locuri.

Un amestec de design modern si traditii onorate, Barcelona este capitala vibranta a Cataloniei din nord-estul Spaniei. Soarele mediteranean, mancarea foarte gustoasa, arhitectura unica si viata de noapte plina de viata il fac una dintre cele mai populare destinatii din Europa.