Vacanța Mare face Revelionul la TVR. Leana și Costel vor primi o sumă uriașă

Vacanța Mare face Revelionul la TVR, iar cu această ocazie Leana și Costel se vor umple de bani. Momentele umoristice interpretate de Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au fost deja filmate la pub-ul deținut de primul în Centrul Vechi din Capitală.

Pentru prestația din noaptea de Revelion, Mugur și Radu vor primi o sumă uriașă de bani, aproximativ 50.000 de euro, scrie Pagina de Media. Potrivit documentelor, „Mugur Mihăescu va interpreta rolul lui Garcea, Leana lui Pârțag și alte roluri special concepute pentru emisiunea Revelion acasă” şi ar urma să primească, printr-un contract de drepturi de autor, 52.000 de lei brut (adică 10.700 de euro).

Radu Pietreanu „va interpreta rolul Costel Pârțag, precum și alte roluri special concepute pentru emisiunea Revelion acasă, înregistrată în decembrie 2020” şi a ajuns la o înțelegere cu TVR pentru 53.000 de lei brut (aproape 11.000 de euro). Producția este făcută prin firma celor doi de la Vacanța Mare, pentru alte 24.800 de euro.

„Propunerea a venit din partea TVR. Ne-au întrebat dacă suntem interesați să facem un program. Filmările au durat șase zile și au avut loc la St Patrick, pub-ul din Centrul Vechi. A fost o negociere. De la cât am considerat că este valoarea noastră de piață”, a declarat Mugur Mihăescu.

Sursa foto: facebook