Vacanta Mare s-a terminat. Definitiv!

Vacanta Mare, celebra trupa de umor, nu va mai exista niciodata! O spune raspicat, chiar unul dintre membrii ei fondatori, Radu Pietreanu.

Fanii “Vacanta Mare”au de ce sa fie tristi. Nu ii vor mai vedea facand tampenii pe Leana, Costel si toti satenii slabi de minte din Sadova. „Trupa Vacanta Mare este istorie. Nu va mai exista niciodata Vacanta Mare. Nu stiu de ce se tot vorbeste despre lucrul asta”, a declarat Radu Pietreanu pentru wowbiz.ro.

Nu cunoastem, deocamdata, motivul pentru care “Vacanta Mare” a disparut definitiv. “Da, Vacanta Mare a fost o legenda. Dar si Cenaclul Flacara a fost la fel, asta nu inseamna ca trebuie sa existe si in ziua de azi”, a mai spus Pietreanu.

Se pare ca zvonurile privind o renastere a proiectului au inceput sa circule dupa ce prin tara au aparut afise la spectacole organizate chiar de Axinte, in a caror distributie apare si Vacanta Mare. „Afisele alea le-a facut Axinte pentru ca asa a vrut el. Sa nu se inteleaga de aici ca as fi certat cu Axinte. Eu am o trupa noua, Vacanta Muzicala, si lucrez si cant in spectacolele facute de el”, a incheiat Radu Pietreanu.

Sursa foto: enational.ro