Vacanțe exotice și city break-uri de neuitat. Nu ezita să le încerci!

Cum te poate îmbogăți o vacanță? Stresul acumulat din ultima perioadă cere imperios câteva zile de relaxare, departe de agitația orașului, job și alte griji. O vacanță pe un continent străin sau un weekend în Europa își vor spune cuvântul asupra stării tale de bine, reușind să te destindă și să-ți creeze o stare euforică fantastică.

Vei afla informații prețioase despre cultura și gastronomia locală

În ultimii ani, vacanțele în țările de pe alte continente sunt din ce în ce mai căutate datorită prețurilor devenite între timp mai accesibile. Ideea unei vacante exotice reprezintă probabil cea mai bună alegere pentru a dobândi informații despre cultura locală a comunităților vizitate până în cel mai mic detaliu și nu numai.

Gustă din gastronomia mexicană și învață despre moștenirea porumbului și a ardeiului iute. Savurează, de asemenea, tradiționalul mofongo din Puerto Rico. Răsfățul culinar îți va trezi toate simțurile.

Vizitează casele cu aspect european-chinezesc în Phuket, Thailanda, participă la festivalul Junkanoo din Bahamas, un festival în care participanții străbat străzile insulei îmbrăcați în costume elaborate și colorate. Lasă-te cuprins de arhitectura din Shanghai – China și pătrunde în experiența culturală din Muzeul Național RAK ce este amenajat într-o veche fortăreață din Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite.

Vei beneficia de momente de răsfăț inedite

O vacanță de lux sau un city break se caracterizează prin momente de răsfăț inedite, menite a-ți induce o stare de relaxare, chiar euforică, ce te va însoți pe tot parcursul vacanței. Plajele cu nisipuri albe, fine, adierea lină a vântului printre palmieri, vegetația tropicală, soarele, răsfățul primit în Bali, Sri Lanka, Zanzibar ori Maldive, își vor pune amprenta asupra ta atunci când optezi pentru vacante exotice.

Vei trăi experiențe memorabile

Fie că vorbim de vacante exotice sau de un city break, ambele presupun experiențe memorabile, care să-ți rămână amintiri pe veci. Practică sporturi nautice în Aruba, plimbă-te cu caiacul în Phuket, înoată cu delfinii și vizitează piramidele în Riviera Maya Mexic. Chiar și simpla cazare la un hotel de 5 stele din Marrakech, Maroc, reprezintă un moment unic în viață. Tot în Marrakech poți vizita așa numitele souk-uri (piețe) efervescente, colorate și diversificate. Un city break în Ierusalim îți va oferi clipe de neuitat, impresionând prin muzeele și monumentele istorice ce te vor lăsa fără grai.

Prinzi gustul aventurii

O vacanță exotică de lux presupune aventuri de neuitat. Odată prins gustul clipelor pline de adrenalină, vei uita de griji, stres și de casă. Un tur de rafting și canoe în Santo Domingo ori snorkeling în San Juan, Puerto Rico, dar și bungee jumping în Austria, te vor umple de adrenalină și îți vor crea premisa unor viitoare vacanțe exotice sau city break-uri incendiare.