VACANTE LA TARA 2013: Incepe programul special de concedii cu tarife reduse

Programul “Vacante la tara” intra in vigoare in data de 4 septembrie si dureaza pana in data de 18 noiembrie, potrivit ANTREC. Astfel, cei care nu au avut pana acum parte de concediu, pot merge in vacanta in satele romanesti la tarife promotionale.

Programul special “Vacante la tara”, organizat in aceasta toamna de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural ANTREC ofera sejururi de cinci nopti/ sase zile. Pachetul de servicii include cazarea in camera dubla si micul dejun.

Programul „Vacante la tara” ofera sejururi de sase zile la pensiuni de 2 margarete la pretul de 150 lei/ persoana. Pentru pensiunile de 3 si 4 margarete, tarifele pentru un sejur au preturi de pana la 200 lei/persoana.

Aceste programe ofera posibilitatea largirii sezonului turistic si includerea categoriilor de turisti cu venituri mai mici. Editiile anterioare au asigurat o suplimentare a gradului de ocupare cu peste 50%.

Filialele ANTREC care participa in acest program sunt: Alba, Arges, Brasov, Cluj, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Gorj, Harghita, Maramures, Mehedinti, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Valcea, Vrancea.

Sursa foto: stirileprotv.ro