ADEVARUL SOCANT pe care NU-L STIAI despre VACCINURI!

VACCINURILE ofera imunitate doar pentru o perioada scurta

Ne vaccinam inca din primele clipe de viata, iar mai tarziu aflam ca aceste vaccinuri ne ofera imunitate in fata mai multor boli. Putini stiu, insa, ca aceste vaccinuri nu ne sunt de mare folos si doar lupta data de propriul sistem imunitar ne apara de bolile infectioase. Mai mult, vaccinurile au efecte secundare, care apar peste ani.

Efectul vaccinurilor este unul limitat si de scurta durata. Asa-zisa imunitate oferita de vaccinuri este efectul dat de reactia sistemului imunitar la antigenul injectat in corp. Sunt eliberati anticorpi, insa acestia nu sunt de natura sa ne creeze imunitate. Mai mult, se poate declansa o supraproductie de anticorpi, un aspect negativ la nivelul corpului omenesc, deoarece poate produce deterioarea tesuturilor si chiar a organelor interne.

Toate studiile demonstreaza ca imunitatea unui bebelus este data de laptele matern oferit de mama si nu de vaccinuri. Relevant este faptul ca pe timpul alaptarii, copilul nu va fi afectat de rubeola sau rujeola daca mama a fost deja afectata de aceste boli.

CITESTE SI: ACESTA ESTE VIRUSUL CARE POATE ADUCE SFARSITUL LUMII

Efectul vaccinurilor va fi activ doar pentru un timp foarte scurt. Insa, efectele adverse care nu se vad dureza si 30 de ani si niciodata nu le vom asocia cu vaccinul facut acum mult timp. Imunizarea prin vaccin contribuie la scaderea imunitatii organismului, impreuna cu raspandirea bolilor autoimune cum ar fi artrita sau chiar SIDA.

Cercetarile arata in mod clar ca aluminiul amestecat cu vaccinuri are implicatii serioase asupra autoimunitatii, inflamarea creierului pe termen lung si complicatii neurologice ulterioare, ce poate avea complicatii profunde si raspandite negative asupra sanatatii. Multe vaccinuri contin atat aluminiu, cat si urme de mercur. Cand se amesteca, aceste doua metale provoaca o toxicitate extrema in organism. Ele distrug procesul de imunitate naturala, accelerand procesul de boli autoimune.

CITESTE SI: BOLILE DISPARUTE ACUM 40 ANI REVIN! VEZI CARE ESTE CAUZA

Decesele cauzate de rujeola in anul 1900 au fost de 13 persoane la 100.000. In anul 1948 scaderea a fost drastica, la mai putin de o persoana. Vaccinarea contra rujeolei s-a introdus in 1963, insa prin introducerea ei rujeola nu a fost eliminata.

Un studiu recent efectuat asupra vaccinului Bachmair arata ca rata de alergie la copii vaccinati este mai mult decat dubla fata de rata celor nevaccinati. Copii vaccinati sunt, de asemenea, de aproape opt ori mai predispusi sa dezvolte astm sau bronsita cronica decat cei nevaccinati. Mai mult decat atat, copii care au trecut prin etapele vaccinarilor continue, cele la nastere, apoi la 1 luna, 2 luni, 4 luni…samd, sufera mai mult de: neurodermatita, herpes, otita medie, hiperactivitate, scolioza, epilepsie si convulsii, migrene, boli tiroidiene – decat copiii nevaccinati. Copiii vaccinati au istoric, de asemenea, ca avand mai multi rujeola decat copii nevaccinati .

Medicul va va spune ca vaccinurile au redus incidenta multor boli infectioase, insa el nu are nici o dovada reala. De fapt, toate dovezile epidemice arata ca ratele de boala cresc dupa efectuarea vaccinurilor.