VADIM TUDOR jubileaza! CAB i-a dat vestea cea MARE

VADIM TUDOR a primit, in urma cu putine minute, dreptul de a participa la alegerile EUROPARLAMENTARE! CAB  a decis ca numaratoarea BEC  a fost eronata, semnaturile depasind cifra legala de 200 000.

Astfel, Curtea de Apel Bucuresti a aratat ca numarul de semnaturi depaseste cu 179 cifra minima de 200 000. La numaratoarea initiala, BEC numarase cu 169 de semnaturi sub borna limita.

Totusi, CAB a hotarat ca 11 persoane inscrise pe lista prezentata de CORNELIU VADIM TUDOR nu vor putea participa la alegerile pentru PE. CVT nu se ingrijoreaza, declarand ca va reusi sa inlocuiasca numele care nu pot participa la alegeri.

Citeste si: Funar e cu nervii la pamant! Ce a decis CAB in privinta sa

“Am incredere in Justitia romana. Noi am produs dovezi aritmetice ca avem peste 200 ooo  semnaturi. Principala greseala este a BEC si ulterior a Tribunalului Bucuresti. Ne mai lipseau chipurile 168 de semnaturi.

Oamenii nostrii au luat listele la mana si aveam 200 200 semnaturi. Apreciez completul de astazi. Apreciez profesionalismul. Au numarat corect si procuroarea a spus ca avem voie sa candidam”, a declarat CORNELIU VADIM TUDOR intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv.

In tabara adversa, oamenii lui Gheorghe Funar au alta versiune: semnaturile lui VADIM TUDOR ar fi fost aduse in  alte volume la CAB, fata de cele initiale de la BEC.