VADIM Tudor, SCENARIU INCREDIBIL pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Corneliu VADIM Tudor a reclamat in Parlamentul European o posibila frauda care ar putea avea loc la alegerile din 25 mai. “Tribunul” vorbeste despre o serie de intalniri care ar fi avut la Palatul Cotroceni saptamana trecuta in cadrul carora s-ar fi stabilit numarul de mandate care vor fi obtinute de anumite partide la alegerile europene.

“Iata ce s-a intamplat, in mod concret: pentru a-si coordona actiunile, primul-ministru Victor Ponta l-a trimis la presedintele Traian Basescu, saptamina trecuta, pe ministrul de Interne, Gabriel Oprea – ministerul condus de acesta fiind organizatorul alegerilor. Numitul Gabriel Oprea a fost la Palatul Cotroceni, in mare secret, de doua ori, aproape de miezul noptii: luni (intre orele 23 si 24) si miercuri (intre orele 23 si 24). El a vorbit cu Traian Basescu intre patru ochi, fiecare intalnire avind o durata de o ora. N-au existat martori”, sustine Corneliu Vadim Tudor.

Citeste si: PONTA cere SUSPENDAREA lui BASESCU: Guvernul sesizeaza CCR

Potrivit presedintelui PRM… la alegerile din 25 mai potrivit acestei intelegeri Alianta PSD-UNPR-PC ar obtine 14 mandate, PDL 5 mandate si PMP 5 mandate. Restul ar fi inpartite de PNL si UDMR.

Citeste si: NASTASE explica de ce BASESCU trebuie SUSPENDAT. Comparatia cu Ion ILIESCU

Sursa foto: gandul.info